Starka naglar

Har du inte naturliga starka naglar är det svårt att få dina egna naglar att hålla sig långa och fina utan att gå av eller skiva sig. Tycker att mina skivar sig hela tiden. Eller skivar och skivar, de skivade sig. Nu har jag nagelförlängningar och således akrylnaglar på mina egna naglar vilket gör att de håller sig starka. Och akrylnaglarna sitter väldigt bra så de lossnar inte utan det är först när de har växt ut och inte längre ser fina ut som man behöver byta ut dem.

SQ Cosmetics är en skönhetssalong du kan vända dig till om du vill ta del av behandlingar för antingen ögonfransarna, ögonbrynen eller naglarna. Att få nagelförlängningar för att få snygga naglar utan den eviga väntan på att ens egna naglar ska växa ut. Ett tag försökt jag göra det och tog hand om naglarna men det betydde väldigt mycket jobb, jag behövde både fila dem och olja in dem och sen måla med vårdande nagellack och måla om dem några gånger i veckan. Visst blev det ganska bra men jag hade verkligen inte lust att lägga ner all den tiden, det blev lite för mycket.

Nu men mina snygga naglar med nagelförlängningar från SQ Cosmetics behöver jag inte tänka på det mer. De sitter där de sitter och se behöver de inte göras om förrän var fjärde eller var sjätte vecka. Eller mer sällan beroende på hur snabbt ens naglar växer och hur noga man är med att göra om dem när de har växt ut lite för långt.