Jag går till Viatrium för samtalsterapi i Värnamo

God förmiddag, god förmiddag! Hoppas du mår bra och att din dag har börjat på bästa sätt, och att du ser fram emot helg. Innan jag går på helg tänkte jag skriva ett sista inlägg till er, det ska handla om företaget Viatrium. Det är företaget jag går till för samtalsterapi i Värnamo, och jag skulle gärna vilja berätta för er om dem.

Jag har varit i kontakt med det här företaget i närmare ett år, för att jag har behövt ha någon att prata med. Olyckligtvis har jag inte haft någon nära kompis eller familjemedlem som jag har känt att jag har kunnat prata med, i alla fall inte som jag kan prata om allt med. Jag har gått igenom en del saker som jag gärna inte delar med mig av till nära och kära, det hade sårat dem för mycket. Därför tycker jag att det är skönt att gå på samtalsterapi i Värnamo hos det här företaget, det är extremt skönt att ha en utomstående att prata med. På så sätt blir inte känslor inblandade på samma sätt, därför känner jag att jag kan dela med mig av allt när jag är där och pratar. Det jag vill förmedla med det här inlägget är att det är väldigt skönt att kunna vända sig till en utomstående om det finns något man vill prata om, därför tycker jag att ni borde tänka över det alternativet om det skulle vara så att det finns ett behov av det. Om ni funderar på eller är intresserade av samtalsterapi i Värnamo tycker jag definitivt att ni borde överväga det här företaget, jag gillar det verkligen och jag kan tänka mig att ni också kommer tycka det.