Healing i Uppsala

Hej igen, alla mina fina läsare! Hur har er vecka varit så här långt? Själv så har jag fått en riktigt fin start på den här veckan och känner mig allmänt taggad inför alla de saker som jag har på gång nu på mitt jobb. Hur som helst dock, så var det inte det som jag tänkte skriva om här idag, utan jag tänkte ju faktiskt att jag skulle ta och dela med mig lite om vart någonstans jag har vänt mig här i Uppsala när jag vill få hjälp genom healing, då detta verkligen är någonting som många av er har skickat in mycket frågor och funderingar kring nu under den senaste tiden.

Jag tycker verkligen att det här är någonting som är superroligt att få dela med mig av då healing är en sådan där sak som har fungerat hur bra som helst för mig och därför så hoppas jag verkligen på att det kommer att kunna göra detsamma för många av er som har uttryckt ett intresse för detta. Den person samt det företag som jag själv då personligen har valt att vända mig till heter inget annat än Helene Lilja och det är även henne som jag här idag skulle vilja ta och rekommendera till er alla. Hon jobbar även som livscoach och det är också någonting som jag har använt mig av hos henne. Jag tycker verkligen att hon är hur duktig som helst när det kommer till det som hon gör och därför så kan jag varmt rekommendera henne och hennes tjänster och behandlingar. Hon är dessutom oerhört trevlig och engagerad, vilket alltid är ett stort plus i min bok. Så kika gärna vidare på just Helene Lilja ifall det nu är så att ni känner er nyfikna på healing och vill testa på det!