Härlig känsla med nyrenoverat badrum

Hejsan! Jag behövde verkligen få badrummet renoverat, det blev anmärkning när vi hade OVK i bostadsrättsföreningen, förhöjda fuktvärden. Det står i stadgarna att man är skyldig att hålla lägenheten i gott skick och det här var ett bra tillfälle att renovera, men det är klart att man får öppna plånboken. Det går att komma undan billigt men det går även att kosta på sig, det är en fråga om hur tjock plånbok man har och vad man har för önskemål förstås. Det finns ett företag inom badrumsrenovering i Stockholms stad och även i Danderyd och det var så att jag blev rekommenderad av styrelsen i föreningen att vända mig till dem, så det gjorde jag. Jag har absolut inte ångrat mig. De är proffsiga och snabba och jag hade ett nytt badrum inom 2 veckor från det att jag tog kontakt med dem. 

Jag hade lite speciella önskemål om belysningen i taket och det fick jag precis som jag ville ha det, de sattes ihop med små spots på den stora spegeln. Självklart byttes alla golvkakelplattor ut mot nya i en fin vit färg, det blir alltid snyggare med vitt. Badrummet känns fräscht och inbjudande och jag är supernöjd med resultatet. Nu valde jag lite dyrare material som kakel och klinkers men det går att får ett fint badrum även med en plastmatta på golvet och tapeter på väggarna. Det allra viktigaste när det kommer till badrum är att renoveringen görs av fackmän med våtrumsbehörighet, det är trots allt ett våtutrymme och en dålig renovering gör att man kan få göra om den snart, och så vill man inte drabbas. Med det här företaget kan ni som behöver hjälp med er badrumsrenovering känna er trygga och säkra på att få ett badrum som kommer hålla i många år framöver.