Badrumstaket är målat

Jag fick en vattenskada i taket i badrummet, det var grannen ovanför som hade vattenläckan egentligen, men så trängde den in i min lägenhet. Så det var inte mitt fel! Det kom en firma och lagade skadan hos grannen, och det kom en målare till mig och målade taket, en målare i Nyköping som gjorde ett bra jobb.

Jag tänkte helt enkelt att om det är någon som läser detta inlägg, som behöver en målare i Nyköping, så ska jag rekommendera att ni tar kontakt med detta företag som var hos mig, för de var verkligen professionella.

Nu är det ju mycket mer än att måla tak som det går att få hjälp med, i stort sett allt inom måleri och några exempel är:

Målning av väggar, golv, köksluckor, husfasader, ytor och mycket mer.

Om du vill veta mer om vilka tjänster de erbjuder, eller kanske få en uppskattning av kostnaden för det jobb du behöver göra, ta en titt på deras webbplats.

Hur som helst hoppas jag att det här inlägget har varit användbart på något sätt och om någon som läser det här behöver en målare kan jag definitivt rekommendera att ringa till dem! Du kan alltid får en offert som inte kostar någonting.

Ja, det var väl inte så värst mycket mer som jag skulle ta upp i just det här inlägget men har lite planer för vad jag ska skriva om i nästa. Är det någon som har några önskemål om vad jag ska skriva om? Det går bra att lämna en kommentar i så fall här nedanför. Jag hoppas att detta inlägg var till hjälp och att ni kommer att ta kontakt med dem om ni behöver hjälp!

PS: Har tänkt att utveckla bloggen och vad säger ni om att vi ändrar om lite så att det blir plats även för bilder?